Enoletno izobraževanje iz uporabe Reke življenja in analognih metod v psihoterapiji in svetovanju

V okviru ljubljanske podružnice Univerze Sigmunda Freuda v Ljubljani z Dunaja (SFU Ljubljana) v sodelovanju z Društvom za sistemsko psihoterapijo Slovenije (DSPS) odpiramo vpis v izobraževanje, namenjeno psihoterapevtom in študentom psihoterapije vseh pristopov, pa tudi psihiatrom, psihologom, socialnim delavcem, socialnim pedagogom, zdravnikom in psihosocialnim svetovalcem.

Program enoletnega izobraževanja bo potekal v skupini z najmanj 12 do največ 18 udeleženci v oblikah skupinskih srečanj (predavanja, mini seminarji, vaje, supervizija), večdnevnih blok seminarjev, supervizij v živo, vaj in intervizij s kolegi v študijskih trojicah, osebne izkušnje in prakse s klienti pod supervizijo.

Prvo, uvodno srečanje bo predvidoma maja ali junija 2023 (točen datum bo sporočen naknadno, potem ko bodo zbrane prijave). Namenjeno bo uvodnemu predavanju s predstavitvijo vsebin in pogojev izobraževanja ter oblikovanju skupine udeležencev izobraževanja. Določeni bodo tudi termini skupinskih srečanj in blok seminarjev. Redni proces izobraževanja na blok seminarjih in skupinskih srečanjih bo stekel s septembrom 2023 s prvim blok seminarjem in se bo zaključil s skupinskim srečanjem junija 2024.

Brezplačni predstavitveni seminarji:

  • Četrtek, 16. februarja 2023, od 18.00 do 21.00 (vodi Božidar Popović)
  • Četrtek, 23. marca 2023, od 18.00 do 21.00 (vodi Miran Možina)

Vodja študija je as. Božidar Popović, dr. med., spec. psihiater, psihoterapevt, supervizor; učiteljski in supervizorski tim pa sestavljajo:

  • As. dr. Marino Kačič, univ. dipl. socialni delavec, psihoterapevt, supervizor
  • Dr. Katarina Možina, univ. dipl. soc. del, psihoterapevtka, supervizorka
  • Mag. Miran Možina, dr. med., spec. psihiater, psihoterapevt, supervizor
  • Jerica Penko, mag. pth., psihoterapevtka, supervizorka
  • Zlatko Vršič, univ. dipl. soc. ped., psihoterapevt, supervizor

Po uspešno zaključenem izobraževanju bodo udeleženci prejeli diplomo za uporabo modela Reke življenja v svoji praksi in naziv Praktik Reke življenja in analognih metod 1. stopnje.

Prijave in dodatne informacije o izobraževanju

Skrajni rok za oddajo prijave je 30. april 2023. Za zgodnje prijave do 28.februarja 2023 bo v primeru sprejema v izobraževanje udeležencem priznan 10% popust.

Prijave sprejemamo na tej povezavi.

Za dodatne organizacijske informacije je na voljo Neža Kožar, e-pošta: neza.kozar@sfu-ljubljana.si, tel. 040250559

Za dodatne vsebinske informacije je na voljo Elizabeta Paič Dornik, liza.paic@gmail.com, 068 941 989.